Головна  →  Новини  →  6 лютого 2023

Митці кондитерського мистецтва у Вищому професійному училищі № 33

У Вищому професійному училищі № 33 м. Києва відбувся завершальний етап навчально-виробничого процесу у випускній групі з інтегрованої професії «Кухар; кондитер» - Державна кваліфікаційна атестація.

Державній кваліфікаційній комісії свої роботи презентували здобувачі освіти, які навчались за дуальною формою. Півтора роки напруженої, іноді навіть виснажливої роботи, принесли свої позитивні результати.

Комісія за участі представників підприємств – соціальних партнерів відмітили високий рівень підготовки та професійні досягнення кваліфікованих робітників.

Випускники впевнено пройшли тестування з професійно-теоретичної підготовки, захистили творчі роботи, відповідаючи на питання комісії, та ділилися набутим досвідом роботи на виробничих місцях підприємств та особливістю організації роботи закладів ресторанного господарства в період воєнного стану. Більша частина виробів виконувалася вручну за допомогою спеціальних інструментів та пристроїв, перетворюючи професію кондитера в мистецтво.

На сьогодні всі здобувачі та здобувачки освіти мають пропозиції від роботодавців та готові приступити до роботи з впевненістю, що сфера ресторанного господарства запрацює на повну потужність.

Фахівці закладів професійної (професійно-технічної) освіти навчають та працюють з Україною в серці.

Фото

Перейти до спискуВерсiя для друку