Головна  →  Новини  →  7 лютого 2023

«Профорієнтаційна хвиля»: професія «Електрогазозварник» у Київському професійному будівельному ліцеї

У Київському професійному будівельному ліцеї стартувала вступна кампанія на новий навчальний рік. У закладі освіти з 1944 року здійснюється підготовка кваліфікованих робітників для різних напрямів економічної діяльності, а саме:

  •  загальні професії електротехнічного виробництва:  Електрогазозварник; Рихтувальник кузовів:
  •  загальні професії для всіх галузей економіки: Касир (в банку); Касир торговельного залу; Адміністратор;
  •  будівельні, монтажні і ремонтно-будівельні роботи: Опоряджувальник будівельний;
  •  автомобільний транспорт: Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів; Електрозварник ручного зварювання.

          Школярів 9-х, 11-х  класів та їх батьків знайомимо із професією «Електрогазозварник»,без якої не обходиться жодна галузь народного господарства. Сучасний світ тримається на металі, тому фахівці, які сполучають металеві деталі у складні  конструкції - завжди затребувані на ринку праці, а опанована ними інтегрована професія відкриває ще більше перспектив в  успішній  професійній діяльності.

          Наразі здобувачі освіти навчальної групи ТУ-5, що навчаються за професією «Електрогазозварник, рихтувальник кузовів», проходять переддипломну виробничу практику на підприємствах м. Києва:                  ДП «Антонов», ТОВ «ТІТАЛ», ТОВ «КРОК – АВТО ПЛЮС», ТОВ «БЕРЕСТ ЛТД» і готуються до державної кваліфікаційної атестації. Випускники на виробництві опановують прийоми і навички на робочих місцях, набувають професійної майстерності, адаптуючись до умов праці на підприємствах.  

Київський професійний будівельний ліцей запрошує на навчання випускників закладів загальної середньої освіти. Адже робітничі професії - прекрасний старт для кар’єрного зростання у майбутньому!   

  

Перейти до спискуВерсiя для друку