Головна  →  Новини  →  13 лютого 2023

Профорієнтаційні майстер-класи для учнівської молоді столиці від Київського фахового коледжу прикладних наук

Під час Міжнародного фестивалю моди Kyiv Fashion 2023 Київський фаховий коледж прикладних наук реалізував насичену програму профорієнтаційних майстер-класів для учнівської молоді столиці. Локацією заходів став презентаційний стенд Коледжу, на якому команда закладу освіти традиційно розмістила стильну експозицію з дизайнерськими речами студентсько-викладацького виробництва. За сприяння Управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації головними учасниками креативного дійства були учні Спеціалізованої школи № 65 міста Києва з поглибленим вивченням іноземних мов.

Під керівництвом майстрів виробничого навчання та студентів Коледжу учні долучилися до створення брошки «Квітка», виготовлення брелока «Видимий, означає живий», а також стильного аксесуара «Побач мене».

Майстер-класи були зорієнтовані на повне занурення у світ Fashion-індустрії й дали можливість учасникам одночасно випробувати себе в ролі дизайнера, технолога та фешн-стиліста. Також викладачі провели ознайомлювальну екскурсію для школярів виставковими експозиціями. Позитивні відгуки молоді засвідчили, що такий формат визначення майбутнього професійного шляху є цікавим і результативним.

ФОТО

Перейти до спискуВерсiя для друку