Головна  →  Новини районів  →  8 грудня 2014

Відзначення Дня місцевого самоврядування у Деснянській районній в місті Києві державній адміністрації

     В рамках відзначення Дня місцевого самоврядування у Деснянській районній в місті Києві державній адміністрації за ініціативи т.в.о. голови Деснянської райдержадміністрації Вадима Онуфрійчука пройшов захід за участю Ради лідерів учнівського самоврядування Деснянського району міста Києва «Молодь – надія нації!»

  Лідери учнівського самоврядування разом з керівниками управлінь, служб та відділів Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації стали безпосередніми учасниками процесу реалізації владних повноважень, взявши на один день участь в управлінні районом. «Дублерів» підбирали не довільно, а відповідно до їх інтересів, адже у районному учнівському самоврядуванні є сектори економіки, культури, спорту, права, соціальний та інші, що дає можливість учням отримати фахову підготовку.

    Так, Вадим Онуфрійчук делегував свої повноваження президенту районної Ради учнівського самоврядування, учню школи І-ІІІ ступенів № 308 Максиму Костенку, перший заступник голови Віктор Крохмалюк – учениці спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 250 Ірині Косицькій, заступник голови Ірина Алєксєєнко – учениці школи № 119 І-ІІІ ступенів Таїсії Сороці, керівник апарату Сергій Карман – учениці спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 307 Юлії Гречанюк.

    До своїх керівних функцій учнівська молодь віднеслася серйозно та відповідально. Протягом дня лідери ознайомилися з роботою Центру надання адміністративних послуг, взяли участь у нараді з питань підготовки та проведення Новорічних та Різдвяних заходів у Деснянському районі.

    На закінчення заходу лідери учнівського самоврядування разом з керівниками структурних підрозділів Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації зібралися у актовій залі для підведення підсумків роботи та обміну думками. Учні поділилися своїми враженнями, подякували за надану можливість попрацювати у якості керівників.

    –  Сьогодні ми, лідери учнівського самоврядування, мали змогу працювати з вами пліч-о-пліч, беручи участь у вирішенні питань державного значення. Ми дуже вдячні вам за надану можливість дізнатися про роботу державних закладів. Учнівське самоврядування – лише школа учнівської майстерності, і сьогодні ми отримали дуже корисний досвід, – сказав Максим Костенко.

   Усі лідери учнівського самоврядування були нагороджені листами-подяками за участь у районному заході з нагоди Дня місцевого самоврядування. 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку