Головна  →  Новини  →  17 лютого 2023

Сергій Шкарлет відвідав заклад освіти Києва, що найбільше постраждав у березні минулого року під час ракетних обстрілів столиці

Міністр освіти і науки України поспілкувався з вчителями та учнями гімназії № 34 “Либідь”, в якій 18 березня 2022 року вибуховою хвилею було пошкоджено  майже 85 % загальної площі вікон та 400 кв.м дверей. У школі у різних форматах навчається 1,5 тисячі учнів та працює 154 працівники, з них - 112 вчителі.

З 1 вересня навчання для учнів гімназії вимушено було розпочато лише у дистанційному форматі, поки місто відновлювало заклад після наслідків ракетного обстрілу.

Уже з ІІ семестру у гімназії очно навчаються 900 учнів. Навчання в гімназії №34 організовано в три зміни через безпекові обмеження та відповідно до наявності місць в укриттях.

Алевтина Багінська, директор гімназії № 34 “Либідь”, зазначає, що, попри війну, жоден з учнів не пішов із гімназії, а кількість сімей, які бажають повернути дитину до очного навчання, щоденно зростає.

Освітяни впевнені, що з такою нацією Україна неодмінно переможе у війні!

Нагадуємо, що у 2022 року через ракетні обстріли 93 заклади освіти столиці зазнали руйнувань та пошкоджень; 83 з них вже повністю відновлено.

Перейти до спискуВерсiя для друку