Головна  →  Новини  →  17 лютого 2023

Освітяни Києва презентували власні напрацьовані моделі роботи закладів загальної середньої освіти в умовах війни

Сергій Шкарлет зустрівся з керівниками районних управлінь освіти та директорами закладів загальної середньої освіти міста Києва.

Під час зустрічі освітяни обговорили основні виклики, що постали перед закладами освіти в умовах війни: безпека учнів та працівників під час ракетних обстрілів, провадження освітнього процесу в умовах відключення електроенергії та інтернет зв’язку, робота освітян та навчання дітей, які перебувають за межами Києва та України тощо.

Освітяни зазначили, що освітній процес в умовах війни потребує швидкого реагування та трансформації, а також  презентували моделі освітнього процесу, що впроваджують у закладах.

Сергій Шкарлет подякував освітянам за те, що гідно тримають стрій і продовжують навчати Націю Нескорених.

Нагадуємо, що Департаментом освіти і науки спільно з Інститутом післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка в січні проведено моніторингове дослідження щодо особливостей вивчення української мови та літератури, математики, історії України, фізики учнями 8-х та 10-х класів закладів загальної середньої освіти м. Києва в умовах воєнного стану.

Перейти до спискуВерсiя для друку