Головна  →  Новини  →  21 лютого 2023

Глибоко сумуємо з приводу смерті нашого колеги та висловлюємо щирі співчуття родині

20 лютого стало днем непоправної втрати для Святошинського позашкілля. Пішов із життя Заслужений тренер України, Відмінник освіти України, директор дитячо-юнацького спортивного клубу «Бригантина» Станіслав Станіславович Загорія.
Пройшовши шлях від керівника гуртка з морського багатоборства в Клубі юних моряків «Шквал» Ленінградського району міста Києва до директора Дитячо-юнацького спортивного клубу з водних видів спорту «Бригантина» Святошинського району  міста Києва наш Станіслав Станіславович  підготував 30 майстрів спорту України, 10 майстрів спорту міжнародного класу, 3 Заслужені майстри спорту, 1 Заслуженого тренера України з морських багатоборств.
Саме завдяки йому вихованці залишаються працювати в клубі, з них на сьогодні  у Бригантині працює 8 майстрів спорту України, 1 майстер спорту міжнародного класу, 3 Заслужених майстрів спорту, 1 Заслужений тренер.
У нашій пам'яті Станіслав Станіславович назавжди залишиться справжнім другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи,  який присвятив життя дітям та виховав не одне покоління чемпіонів. Його енергія і бажання жити і творити були невичерпними, проте, на жаль, хвороба виявилася сильнішою.
Нехай добрий, світлий спомин про Станіслава Станіславовича залишиться у серцях рідних, колег, усіх хто його знав, любив і шанував.
Глибоко сумуємо з приводу смерті нашого колеги та висловлюємо щирі співчуття родині.

Перейти до спискуВерсiя для друку