Головна  →  Новини  →  1 березня 2023

Захист дипломних проєктів серед фахових молодших бакалаврів у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

У 11 закладах професійної (професійно-технічної) освіти здійснюється підготовка за освітньо-професійним ступенем «Фаховий молодший бакалавр» за отриманою професією кваліфікованого робітника на базі повної загальної середньої освіти. Наразі проведено захист дипломних проєктів у кількох закладах освіти.

У Київському вищому професійному училищі швейного та перукарського мистецтва відбулась державна кваліфікаційна атестація фахових молодших бакалаврів зі спеціальностей  «Технології легкої промисловості. Моделювання та конструювання промислових виробів», «Дизайн. Перукарське мистецтво та декоративна косметика».

Здобувачі освіти швейного спрямування розробили конструкторсько-технологічну документацію на виготовлення колекцій жіночих суконь, повсякденного та святкового призначення, спортивних костюмів та спортивних суконь, а також жіночих комплектів. На іспиті відбулася презентація одного із виробів колекції.

Підсумком роботи майбутніх фахівців перукарського напрямку стали сучасні моделі вечірніх зачісок різних стилів та призначення, які були створенні на основі історичних епох з розробкою їх технологічної документації.

В онлайн режимі до захисту долучилися здобувачки освіти, які перебувають за кордоном, виконавши всі вимоги дипломного проєкту та гідно захистивши свої роботи.

Члени державної кваліфікаційної комісії відзначили високий рівень підготовки та виконання робіт, що є свідченням професіоналізму випускників, а це є запорукою успішного подальшого працевлаштування.

ФОТО

 

Перейти до спискуВерсiя для друку