Головна  →  Новини  →  6 березня 2023

Атестаційна експертиза у Центрі професійної освіти інформаційних технологій поліграфії та дизайну м. Києва

У Державному навчальному закладі «Центр професійної освіти інформаційних технологій поліграфії та дизайну м. Києва» проведено  атестаційну експертизу освітньої діяльності.

Для об’єктивного оцінювання дотримання стандартів професійної (професійно-технічної) освіти і вивчення реального стану основних напрямів діяльності закладу освіти залучено кваліфікованих фахівців та замовників робітничих кадрів – представників організацій, установ та підприємств поліграфічної галузі.

Під час проведення атестаційної експертизи здобувачі освіти 4 випускних груп закладу освіти виконували комплексні кваліфікаційні завдання з професійно-теоретичної підготовки шляхом комп’ютерного онлайн тестування за професіями: «Оператор комп’ютерної верстки» з кваліфікації  І категорія; «Коректор (переддрукарські процеси поліграфічного виробництва)» з кваліфікації 3 розряду; «Друкар офсетного плоского друкування» з кваліфікації 5 розряду;  Друкар флексографічного друкування» з кваліфікації  4 розряду.

Комплексні кваліфікаційні завдання з професійно-практичної підготовки за окремими професіями було проведено на поліграфічних підприємствах м. Києва.

         Наразі Центр активно готує матеріали атестаційної експертизи до розгляду Київською міською регіональною експертною радою та Акредитаційною комісією України. Атестований заклад професійної (професійно-технічної) освіти набуває права видачі документа до професійно-технічну освіту державного зразка.

ФОТО

Перейти до спискуВерсiя для друку