Головна  →  Новини  →  8 грудня 2014

Учні Ліцею №100 "Поділ" привітали воїнів АТО з Днем Збройних Сил України

Учні Ліцею №100 "Поділ" привітали воїнів АТО  з Днем Збройних Сил України

5 грудня Ліцей №100 "Поділ" охопила хвиля підготовки сувенірів, листівок, оберегів, солодких подарунків, теплого одягу, шкарпеток, рукавиць та інших корисних речей. Усі ці сюрпризи готувались для людей, які в такий нелегкий для всіх час захищають нашу країну від окупанта. 

Ні для кого не стане відкриттям, що традиційно 6 грудня ми святкуємо День Збройних Сил України. Але цього року ця подія є особливою. Особливою для тих, хто на передовій, а також для нас – тих, хто чекає повернення героїв!

Учительський склад, а також ліцеїсти не змогли залишитись осторонь і взяли активну участь у підготовці святкових пакунків. Тим паче, до Ліцею "Поділ" завітали бійці, які добровільно відправились в зону АТО захищати нашу Батьківщину.

Їх гостинно зустрічала директор ліцею Вікторія Григорівна,  а також учні 6-Б та 6-Ф класів разом з класними керівниками.

Герої розповіли багато цікавих історій, які діти змогли почути з перших вуст. Також відповідали на запитання учнів, які, в свою чергу, подякували бійцям за їхню мужність, та побажали їм скоріше повернутися до своїх родин з перемогою!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку