Головна  →  Новини  →  5 квітня 2023

Навчання слухачів Школи молодого директора закладів дошкільної та загальної середньої освіти

5 квітня 2023 року у Київському палаці дітей та юнацтва відбулося чергове навчання слухачів Школи молодого директора закладів дошкільної та загальної середньої освіти щодо організації роботи закладів освіти в інформаційному середовищі та методів управління часом керівника освітньої установи.
Олександра Щербина, начальник відділу забезпечення доступу до публічної інформації апарату виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) розповіла слухачам про законодавчі засади доступу до публічної інформації як для розпорядників публічної інформації. Під час тренінгу слухачі розібрали практичні приклади застосування трискладового тесту, отримали відповіді на запитання «Як відповідати на запити про надання суспільно важливої інформації під час війни?», «В яких випадках обмежується доступ до інформації?», «Розміщення публічної інформації на сайтах розпорядників» тощо.
Марія Кравчук, начальник відділу контрольно-аналітичної та організаційної роботи Департаменту освіти і науки  виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) розповіла про засади законодавства в інформаційній сфері та співпрацю закладів освіти з представниками медіа.
 
 
І вже традиційно слухачі Школи під час психологічного тренінгу «Тайм-менеджмент без стресу» здобули теоретичні знання від практичних психологів Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Києва Олени Шапар та Наталі Години про ефективні методи організації робочого часу, вибір інструментів для планування часу та навчилися аналізувати власну діяльність впродовж дня/тижня.
 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку