Головна  →  Новини  →  10 квітня 2023

Завершено навчання у рамках проєкту "ЕU4Skills Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб в Україні" на базі Київського професійного ліцею будівництва і комунального господарства

Із введенням воєнного стану у закладах професійної (професійно-технічної) освіти було запроваджено курсову підготовку для внутрішньо переміщених осіб, яка реалізується в рамках проєкту «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) «EU4Skills / Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб в Україні».

До цього проєкту долучився Київський професійний ліцей будівництва і комунального господарства.  На завершальному етапі проведено кваліфікаційну атестацію за професією "Зварник" для слухачів 1 групи, які навчалися 3 місяці.

Атестація проходила у 2 етапи. Перший етап - проведення комп'ютерного тестування, другий - виконання практичної роботи у навчальній майстерні зварювальних професій. Члени комісії підвели підсумки та вручили сертифікати слухачам.

Курси для внутрішньо переміщених осіб - це можливість безкоштовно та якісно отримати нову робітничу професію та забезпечити повоєнну відбудову держави.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку