Головна  →  Новини  →  10 квітня 2023

У Київському фаховому коледжі прикладних наук пройшов День відкритих дверей 2023

Знайомство з Коледжем було організовано в сучасному європейському форматі: реєстрація учасників за QR-кодом, короткі презентаційні виступи керівництва Коледжу, голови Студентського парламенту та Відповідального секретаря Приймальної комісії, а далі - індивідуальні консультації та насичена програма майстер-класів.

Коледж перетворився на просвітницький молодіжний хаб із  зонуванням простору на локації для воркшопів, спрямованих на практичну презентацію освітніх програм. Кожне відділення під власною корпоративною символікою представило програму заходів, які допомагали визначитися абітурієнтам із майбутньої спеціальністю. Фахівці відділення дизайну організували майстер-класи з ручного оздоблення швейних виробів, із моделювання взуття та скетчингу. На локаціях відділення технологій можна було долучитися до виготовлення аксесуарів і комплекту шапки та шарфа, а також вишити брошку люневільським гачком та  опанувати ручну затяжку взуття. Потужна команда перекладачів-дактилологів презентувала нову спеціальність Соціальна робота та провела патріотичний майстер-клас із виконання Гімну України українською жестовою мовою. Родзинкою відділення бізнесу стали воркшопи  із захисту гривні, обміну банкнот і бізнес-планування Canvas. Упродовж дня для гостей Коледжу проходили екскурсії Навчально-виробничим центром, лабораторіями, комп’ютерними класами та аудиторним фондом.  

Майбутні вступники отримали вичерпні консультації, спробували свої сили в різних професійних сферах, відвідали тематичну фотозону та поспілкувалися з найактивнішими студентами Коледжу, які взяли безпосередню участь у проведенні зустрічі. День відкритих дверей KCAS отримав численні позитивні відгуки гостей, у тому числі у соціальних мережах.

Захід пройшов із дотриманням необхідних правил безпеки: у Коледжі підготували засоби оповіщення та здійснили розмітку маршрутів руху до укриття, учасників ознайомили з алгоритмом дій у разі повітряної тривоги та  представили відповідальних за евакуацію осіб.
Раді кожному, хто завітав до KCAS

Перейти до спискуВерсiя для друку