Головна  →  Новини  →  17 квітня 2023

Розпочато прийом на навчання кухарів та кондитерів до кваліфікаційного центру Вищого професійного училища № 33

Кваліфікаційний центр "Вище професійне училище № 33 м. Києва", акредитований Національним агентством кваліфікацій, розпочав прийом кандидатів для оцінювання та підтвердження результатів неформальної освіти за  кваліфікаціями "Кухар" та "Кондитер".

Кандидат, що має професійний досвід, але немає професійної освіти, може підтвердити свій кваліфікаційний розряд в короткий термін - два дні.

Після вивчення поданих документів та співбесіди  із здобувачем, комісія приймає рішення про проведення процедури оцінювання. Здобувач проходить електронне тестування, і, в разі отримання 80 та більше відсотків правильних відповідей, приступає до виконання комплексного практичного завдання - кваліфікаційної пробної роботи.

Коли кандидат за вимогами професійного стандарту, продемонструє відповідні результати теоретичного іспиту та виконає практичну частину, отримає сертифікат із присвоєнням кваліфікації відповідно до рішення комісії про визнання результатів неформального навчання.

Привертаємо увагу, що інформація про видані сертифікати з присвоєною кваліфікацією фіксується в Реєстрі кваліфікацій, який веде Національне агентство кваліфікацій.

 Визнання результатів неформальної освіти має позитивний соціальний ефект для працівників, що підвищують свій статус, дають можливість їм бути більш конкурентоспроможними та мобільними на ринку праці.

ФОТО

Перейти до спискуВерсiя для друку