Головна  →  Новини  →  10 травня 2023

Вернісаж робітничих професій у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

Профорієнтація - один із найважливіших напрямів діяльності закладів професійної (професійно-технічної) освіти задля популяризації та підвищення престижності робітничих професій серед молоді.

У Київському професійному будівельному ліцеї проведено вернісаж-конкурс «Моя професія – найкраща»: «Електрогазозварник», «Касир (в банку), адміністратор», «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів». Учасники переконливо довели глядачам і журі важливість, актуальність, любов до обраних професій, за якими здійснюється підготовка.

Для школярів випускних класів Дні відкритих дверей ОНЛАЙН проходять щосереди кожного тижня, о 14.00 год. за посиланням https://www.kpbl.org.ua.

У Київському вищому професійному училищі технологій та дизайну одягу старшокласники, випускники шкіл та їх батьки, представники незайнятого населення, серед яких внутрішньо переміщені особи, відвідали День відкритих дверей.

Гості ознайомилися з професіями сфери обслуговування (швейна, перукарська, туристична галузі), взявши участь у майстер-класах; отримали відповіді на питання щодо умов вступу, перспективою працевлаштування та подальшого навчання у закладах вищої освіти;

Приймальна комісія працює з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 17.00, тел. (063) 994-47-80.

У Київському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою готуються кадри для сфери зв’язку та радіофікації, документознавства та інформаційно-комунікаційних технологій, радіомовлення і телебачення, туристичного та готельного бізнесу, відновлювальної енергетики, автомобільного сервісу, майстри з обслуговування радіотелевізійної апаратури, радіоелектронної, комп’ютерної техніки, робітники металообробних професій.

Дні відкритих дверей ОНЛАЙН проходять 3 числа щомісяця на засадах “ОСВІТА БЕЗ КОРДОНІВ”, тому заяву, документи до вступу можна подати дистанційно https://pkvfp.kiev.ua/pravila-priyoma/. Приймальна комісія працює в режимі ОФЛАЙН щоденно з 9.00 до 19.00, тел: (044) 234-19-76, +38 (093) 8702286. Детальна інформація на офіційному сайті https://pkvfp.kiev.ua.

ФОТО

Перейти до спискуВерсiя для друку