Головна  →  Новини  →  11 травня 2023

Весняний благоустрій у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

У рамках Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» та Дня благоустрою здобувачі освіти, педагоги та працівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти провели ряд заходів, спрямованих на поліпшення стану навколишнього середовища.       

У Навчально-науковому центрі професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук України, як і кожної весни, пофарбували бордюри, заклали клумби, висадили квіти, підмели тротуари та двори, прибрали скошену на газонах траву та обкопали дерева.

 У Комунальному закладі професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж сфери послуг» учасники освітнього  процесу активно долучились до прибирання та очищення території від сухої трави й опалого листя, здійснили обрізку дерев, висадили 40 кущів троянд та інших зелених насаджень, посіяли траву.

 У Комунальному закладі професійної (професійно-технічної) освіти «Київський професійний коледж «СИНЕРГІЯ» колективом завзято проведено прибирання території та покращення благоустрою. Адже зовнішній вигляд  прилеглої території є візитною карткою будь-якого закладу чи установи, району та міста.

Заклади освіти, ніби ожили і засяяли новими свіжими фарбами. Це і милує око, і дисциплінує, а ще сприяє розвитку естетичного сприйняття довкілля та дбайливого ставлення до природи.

 

Робимо зелений Київ та рідну Україну чистими та красивими разом!

ФОТО

Перейти до спискуВерсiя для друку