Головна  →  Новини  →  9 грудня 2014

Голосіївські школярі в рамках проекту «Запали надію в серці» передали допомогу бійцям в зону АТО

Голосіївські школярі в рамках проекту «Запали надію в серці»  передали допомогу бійцям в зону АТО

8 грудня в Будинку дитячої та юнацької творчості Голосіївського району відбулася підсумкова акція в рамках національно-патріотичного проекту «Запали надію в серці», що стартувала у листопаді 2014 року.

Участь в проекті взяли учні 1-11-х класів всіх загальноосвітніх навчальних закладів Голосіївського району, педагоги та батьки.

Під час акції відбулась урочиста передача дитячих малюнків«Новорічна ця ялинка нагадає вам домівку» та листівок «Новорічно-Різдвяне  побажання». Педагогічні колективи спільно з батьківською громадськістю та учнівським самоврядуванням організували збір гуманітарної допомоги «Теплі обійми» (теплі речі, чай та кава, цукор).

Захід відбувся за участю т.в.о. голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Андрія Мельничука, першого заступника голови Андрія Крилюка, в.о. начальника управління освіти Галини Полторак, представників Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), лідерів учнівського самоврядування навчальних району, батьківської громадськості та вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості.

Всі речі були передані в.о. військового комісара району полковнику Петру Годованюку для подальшої передачі в зону АТО для бійців 12-го батальйону територіальної оборони Києва.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку