Головна  →  Новини районів  →  9 грудня 2014

Виховний захід у Ліцеї №100 «Поділ» на тему: «Правовий статус дитини та основні аспекти ювенальної юстиції»

Тиждень у Ліцеї №100 «Поділ» розпочався із достатньо цікавого та безперечно актуального виховного заходу. Суть його полягала у розкритті та аналізі отриманої інформації на тему «Правовий статус дитини». Для того, щоб ознайомити учнів більш детально з даною темою, було вирішено запросити студента ІІІ курсу юридичного факультету Національного університету ім. Т.Г. Шевченка Ар`є Мору. Науковим керівником студента стала заслужений вчитель України Лоха Людмила Олексіївна.

 

Разом з наставником Ар`є зміг підготувати масштабну презентацію з даної теми, а також усну доповідь. Учні ліцею мали змогу ставити питання, приймати участь в обговоренні матеріалу, висувати власні припущення та ділитися думками. Кожен ліцеїст користувався положеннями Конституції України, яка виступала на заході роздатковим матеріалом. Наприкінці заняття учні отримали цікаве завдання на уважність та логіку.

В результаті виховного заходу ліцеїсти поспілкувалися на досить актуальну тему для осіб їхнього віку, отримали відповіді на запитання, які їх цікавили та залишились задоволеними загальною атмосферою заняття.

Перейти до спискуВерсiя для друку