Головна  →  Новини  →  7 лютого 2024

Київ та Одеса обмінюються інноваційними освітніми та управлінськими технологіями з метою розширення спільнодії між освітянами країни

Київ та Одеса обмінюються інноваційними освітніми та управлінськими технологіями з метою розширення спільнодії між освітянами країни

Київські освітяни спільно з керівниками закладів загальної середньої освіти та представниками органів управління освітою Одеси обмінялись інноваційними освітніми та управлінськими технологіями для розширення спільнодії. Про це повідомила директорка Департаменту освіти і науки КМДА Олена Фіданян.

Зустріч відбулась у межах проєктів «Державно-громадська партнерська взаємодія в управлінні трансформаційними процесами в закладах освіти в умовах воєнного стану» та «Освітні діалоги».

«Спільнодія освітян із різних куточків нашої країни дозволяє обмінюватись кращими практиками, залучати більше ресурсів та експертів задля покращення системи. Всупереч складним умовам воєнного стану освітній процес у школах, позашкільних закладах має продовжуватися, оскільки знання є ключем до майбутнього України. Київ робить все можливе, щоб якомога більше дітей мали змогу навчатись в очному режимі. Ми розширюємо наявні та будуємо нові укриття, підвищуємо рівень безпеки у школах, додатково оснащуємо будівлі камерами відеоспостереження. Київська освіта попри все продовжує розвиватись, ми завжди готові ділитись досвідом та запроваджувати інноваційні освітні технології в нашому місті», – наголосила Олена Фіданян.

Організатори заходу: Департамент освіти і науки КМДА за сприяння Київської міської ради, ГО «Асоціація керівників шкіл міста Києва» та Департамент освіти і науки Одеської міської ради.

Зазначимо, що співпраця освітян Києва з освітянами інших регіонів є продовженням роботи у межах діалогу Асоціації міст України з питань освіти.

Перейти до спискуВерсiя для друку