Головна  →  Новини районів  →  11 грудня 2014

Фінал конкурсу серед дівчат старших класів навчальних закладів «Намисто Роксолани»

Із глибини віків

Дано нам заповіт:

Врятує мир любов,

Краса врятує світ.

 

Під таким гаслом у Палаці дитячої та юнацької творчості Солом’янського району, що на  Курській 15,  27 листопада 2014 року проходив фінал конкурсу серед дівчат старших класів навчальних закладів «Намисто Роксолани». 12 талановитих дівчат змагалися за звання найяскравішої володарки намиста Роксолани. Конкурсантки у оригінальній формі розповідали про себе, співали, танцювали.

В фіналі було чотири конкурсних завдання: 1 конкурс -  «А я просто українка, україночка» - візитка-дефіле у вишиванках, 2 конкурс – «Моя Україна: унікальна,  таємнича, особлива» - розповідь-презентація про одну з всесвітньо відомих споруд або місцин, що розташовані в Україні. В творчій і цікавій формі дівчата розповідали про історію створення у різні історичні епохи одного з чудес України. 3 конкурс – «В українському слові, у пісні народу – наша душа». Конкурсантки виконували  фрагмент української народної або сучасної пісні, 4 конкурс – «Хвилина танцю золота».

Переможницями цьогорічного конкурсу стали Шевчук Тетяна (гімназія біотехнологій 177), Олейнікова Олена  (сш 115), Савула Анастасія ( гімназія «Міленіум» 318), Муляр Сюзанна (сзш 174). Інші конкурсанти стали переможницями в різних номінаціях.

Перейти до спискуВерсiя для друку