Головна  →  Новини  →  15 грудня 2014

У рамках завершення Міжнародної акції «16 днів проти ґендерного насильства» проводиться заключний етап міського конкурсу дитячого малюнку «Світ без насильстав очима дітей» та нагородження переможців

16 грудня 2014 року (вівторок) о 15:00 Київським міським центром сім’ї «Родинний дім» КМДА за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА у рамках завершення Міжнародної акції «16 днів проти ґендерного насильства» проводиться заключний етап міського конкурсу дитячого малюнку «Світ без насильстав очима дітей» та нагородження переможців.

Захід відбудеться в приміщенні Київського міського будинку учителя (вул. Володимирська, 57).

З вітальними словами до учасників виступлять:

  • Ганна СТАРОСТЕНКО – Заступник Голови Київської міської ради (КМДА);
  • Депутати та депутатки Київради VIІ скликання (за згодою);
  • Олексій ТРОФИМОВ - Начальник управління сім’ї, молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА;
  • Галина КОЗЛОВА – Директор Київського міського центру сім’ї «Родинний дім».

та інші.

Мета заходу – привернення уваги суспільства до прав дитини, виховання толерантної ненасильницької поведінки у дітей дошкільного та шкільного віку, популяризація загальнолюдських цінностей, виховання високих моральних якостей та відповідального ставлення до оточення, розвиток творчого потенціалу дітей, виявлення та підтримка талановитих дітей, а також завершення цьогорічної Міжнародної акції «16 днів проти ґендерного насильства».

Учасниками та учасницями заходу є діти віком від 3 до 18 років, що проживають та навчаються у м.Києві, батьки, вчителі, представники громадськості.

 

Запрошуємо представників ЗМІ підтримати проведення заключного етапу, нагородження переможців міського дитячого конкурсу «Світ без насильства очима дітей».

 

Реєстрація та додаткова інформація: Лідія Рудєва, начальник відділу з гендерних питань Київського міського центру сім’ї «Родинний дім» 066 863 0837, L.rudyeva@kmcs.com.ua

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку