Головна  →  Новини  →  15 грудня 2014

Відбулася прем’єра новорічної вистави-мюзиклу «Золотий ключик від країни Щастя» для лідерів учнівського самоврядування навчальних закладів столиці

       

 15 грудня 2014 року відбулася прем’єра новорічної вистави-мюзиклу «Золотий ключик від країни Щастя» для лідерів учнівського самоврядування навчальних закладів столиці.

 Святкову виставу підготували народний художній колектив шкільний театр «Пролісок», вихованці театральної студії та учні експериментальних класів спеціалізованої школи № 23 Деснянського району міста Києва, художній керівник Олександр Ігнатов.

На святі були присутні почесні гості: представники Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, начальник Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації Тамара Постолюк, перший заступник начальника Управління освіти Олена Шурко.

Сьогодні, напередодні Дня святого Миколая, за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, стартувала благодійна акція учнівської молоді «З теплом у серці!». В рамках проведення акції лідери учнівського самоврядування виготовили символи наступаючого 2015 року за східним календарем та презентували їх на виставці. Творчі вироби учнівської молоді будуть передані для дітей - вихованців дитячих будинків та шкіл-інтернатів, поранених військових, які перебувають на лікуванні у госпіталях та бійців, які захищають кордони держави на Сході України.

Перейти до спискуВерсiя для друку