Головна  →  Новини районів  →  18 грудня 2014

Вихованці Центру науково-технічної молоді «Сфера» відвідали військову частину 3030 Національної гвардії України в місті Києві

 14 грудня  2014 року вихованці Центру науково-технічної молоді «Сфера» відвідали військову частину 3030 Національної гвардії України в місті Києві. В цей день, в столичній бригаді охорони громадського правопорядку, пройшло відкриття меморіальної  дошки, присвяченій   учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильскій АЕС.  Військовослужбовці  та ветерани ліквідації вшанували пам’ять героїв-чорнобильців, а наші діти в урочистій обстановці вручили ветеранам квіти.

По закінченні офіційної частини для військовослужбовців  строкової служби Національної гвардії України та гостей заходу виступили вихованці Центру науково-технічної творчості «Сфера».

Юні артисти дарували тепло своїх сердець та яскраві  емоції, ділились щедрістю своєї душі та надією на найкраще. В своїх піснях та віршах , надихали на приємні спогади та найкращі  мрії .

З нагоди наближаючого  дня Святого  Миколая вихованці Центру підготували солодкі подарунки та виготовили обереги для солдат . Листівки, малюнки з побажаннями та янголятка - охоронці підтримуватимуть тих,  хто в самі складні моменти свого життя цього найбільше потребує.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку