Головна  →  Новини районів  →  24 грудня 2014

Школярі та вихованці дошкільних навчальних закладів Дніпровського району готують вітання з Новим роком переселенцям зі Сходу країни та бійцям АТО

Новий рік — це казкове і улюблене свято дітей та дорослих.

Свою увагу, тепло і підтримку, найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим в цей складний для України час дарують захисникам Вітчизни та дітям, які переселилися з тимчасово окупованих територій, школярі та вихованці дошкільних навчальних закладів Дніпровського району!

М’які іграшки – персонажів із  улюблених мультфільмів, чудових ведмедиків, вухастих зайців та символ року — козу приготували у подарунок діти своїм ровесникам – переселенцям зі Сходу країни.

 А ще більше впевнені школярі та дошкільнята, що їхні малюнки і теплі слова неабияк підтримають наших захисників у зоні проведення АТО. Наймолодшим авторам - 3-4 рочки. Вони шлють бійцям відбитки своїх дитячих долоньок. В кожній роботі лунає щире прагнення миру і єдності для України. Тут і щасливі обличчя, і сонце, і поле, і птахи й новорічні атрибути – ялиночки, снігурочка та Дід Мороз! Більшість робіт в жовто-блакитних барвах. Маленькі творці навіть присвячують армійцям вірші. З дитячою безпосередністю вони пишуть рядки, які неодмінно піднімуть бойовий дух наших захисників, а ще – розрадять і нагадають про домівку, де про них думають, піклуються і чекають.

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку