Головна  →  Новини  →  1 квітня 2014

У Святошино відбувся фестиваль дитячої та юнацької творчості “Чисті роси”(фото)

У Святошино відбувся фестиваль дитячої та юнацької творчості “Чисті роси”(фото)

24 березня 2014 року спеціалізована школа № 76 ім. Олеся Гончара вітала учасників Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості “Чисті роси” з “Україною в серці” грою духового оркестру Центру позашкільної роботи, який під керівництвом Заслуженного діяча культури України Геннадія Григор’єва запросив всіх у чарівний світ мистецтва танцю і пісні.

       Привітати конкурсантів прийшли: Мирослав Корбецький, начальник  районного управління освіти, Лілія Ревуцька, завідувач сектору з питань позашкільної роботи та виховання районного управління освіти, Вікторія Прокопюк, методист науково-методичного центру. 

        Мирослав Корбецький, вітаючи присутніх у залі та побажавши об’єктивності журі, зазначив: «Скільки неповторних обдарувань у Святошинському районі, і всі ми повинні пишатися тим, що ми українці- гідна, вольова і талановита нація».

         Це відчувалося з першої пісні “Земле моя” у виконанні Анни-Марії Миронової, солістки вокально-хорової студії “Диво калинове” центру позашкільної роботи, яка повела  рідною землею  України,  незвичайною в своїй красі і вірі, що вона буде вічною в нашому серці.

        На сцені вирувала весна, розвіюючи крилами пісні, а енергія танцю,  запрошувала природу до оновлення.

     Дитяча аудиторія, ті, які щойно виступили, щиросердно раділа за своїх друзів, схвально підтримуючи їх оплесками. Та і як не порадіти, коли мовою танцю показують справжній переполох у будинку, чи неповторно бешкетують, ходять піратами Карибського моря чи розкривають чисто англійський злочин, оспівують любов до України чи ідуть на гостини до найріднішої родини.

Ведучі настроювали, готували глядачів до кожного номера, мережачи трагічні миті життя із вірою в щасливий день, який обов’язково настане.

 …А взагалі на сцені вирувало радісне дійство талановитих дітей, де кожен виступ був відточений до філігранності ( Программу підготувала Наталія Савенко, директор Центру позашкільної роботи).

    Учні та батьки, присутні в залі, щиросердно дякували організаторам свята, директорам позашкільних закладів: Наталії Савенко, Світлані Росляковій, Олені Рахубі, Станіславу Загорію, директорам  шкіл: Марії Макаренко, Віталію Зоріну, Олені Знак, Наталії Брюховецькій і їхнім коллективам за неповторні миті дитячого щастя.

    Це були дійсно Чисті роси з Україною в серці.

 

Джерело: управління освіти.

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку