Головна  →  Новини районів  →  25 грудня 2014

«Найкраща країна – моя Україна!». Новорічні вистави для дітей пільгових категорій Дніпровського району міста

«Найкраща країна – моя Україна!». Новорічні вистави для дітей пільгових категорій Дніпровського району міста

         Новорічних та різдвяних свят завжди найбільше чекають діти. Для них ці дні привносять в життя казку – оживають чарівні герої, під ялинкою чекають подарунки. Та й для дорослих це час, коли з’являються нові сили, оптимізм та віра, що наступний рік буде кращим.

         24 грудня о 12.00 та о 14.00, у Центрі культури та мистецтв Дніпровського району (вул. Алма-Атинська, 109) відбулися новорічні вистави – «Найкраща країна – моя Україна!».

         Відкрили новорічне свято голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Ярослав Горбунов та начальник управління освіти Наталія Іваніна.

         Ярослав Володимирович привітав дітей і побажав миру в сім’ях, міцного здоров’я, гарної долі, сповнення всіх мрій, щасливого та веселого Нового Року і Різдва Христового. Наталія Василівна, вітаючи школярів з новорічними святами, побажала всім успішного закінчення навчального семестру, веселих канікул та здійснення заповітних мрій.

         У святковому дійстві взяли участь більше 350 маленьких танцюристів віком від 5 до 18 років, які подорожуючи по країнах світу повертаються на рідну землю і усвідомлюють – «Найкраща країна – моя Україна!».

         Найталановитіші діти району – вихованці Дитячо-юнацької хореографічної студії імені Миколи Коломійця «Щасливе дитинство» народного художнього колективу ансамбль танцю «Україна» традиційно – є ініціатором проведення благодійних новорічних вистав у рамках проекту «Діти для дітей». Глядачами вистав стали понад 1000 учнів навчальних закладів Дніпровського району – діти, які потребують особливої уваги та піклування.

         Всі поринули у казку, отримали задоволення та налаштувалися на позитівні емоції, а наприкінці вистави кожен отримав солодкий новорічний подарунок. 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку