Головна  →  Новини  →  26 грудня 2014

Помічники Святого Миколая завітали до дітей з інвалідністю

У рамках акції «Не забудь привітати» 25 грудня волонтери Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та члени ВМГО «Національна організація скаутів України» у костюмах Святого Миколая з подарунками відвідали дітей з інвалідністю – вихованців школи-інтернату №2.

Організаторами традиційної акції «Не забудь привітати» виступили Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки БФ «Відкриті серця України».

Уся школа-інтернат зібралася, щоб привітати волонтерів та скаутів, а ті у свою чергу подарували дівчатам та хлопцям ігротеку, лотерею, та подарунки. У рамках новорічної акції «Не забудь привітати» у 10 районних та міському центрах соціальних служб працюють пункти збору різдвяних та новорічних подарунків від небайдужих громадян столиці. Приймається будь-яка допомога: одяг, канцелярське приладдя, іграшки, солодощі та інші подарунки.

Зазначимо, що акція триває. Тож до кінця різдвяних свят, помічники Святого Миколая розноситимуть подарунки дітям з інвалідністю, дітям з прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, малозабезпечених та багатодітних сімей столиці.

Перейти до спискуВерсiя для друку