Головна  →  Новини  →  1 квітня 2014

Фестиваль-конкурс «Чисті роси» в Деснянському районі

Фестиваль-конкурс «Чисті роси» в Деснянському районі

З метою виявлення талановитих і обдарованих дітей та молоді у різних видах мистецтва та сприяння подальшому розвитку їх обдарувань, залучення юних артистів до активної участі в мистецькому житті країни та формування творчої еліти України, в рамках Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» 30 березня 2014 року відбувся районний фестиваль-конкурс дитячих художніх колективів позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів Деснянського району міста Києва.

         У святковому заході взяли участь художні колективи Центру дитячої та юнацької творчості, Школи мистецтв, зразковий художній колектив театральна студія «Пролісок» спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 23, зразковий художній колектив ансамбль сучасної хореографії «Sweet» школи І-ІІІ ступенів № 147.

         Концертна програма була присвячена зустрічі весни та 200-річчю від дня народження Т. Шевченка. Творчість великого Кобзаря стала основою більшості художніх композицій та надихнула керівників і юних виконавців на втілення творчого потенціалу. Справжнє мереживо із народних та сучасних постановок дарували глядачам юні артисти. Душа, талант, творчість панували  на сцені.  Учасники та глядачі ‑ всі відчули подих весни.  

 

 

 

        

 

Перейти до спискуВерсiя для друку