Головна  →  Новини  →  5 січня 2015

У рамках проекту «Новий Донбас» волонтери Київського Палацу познайомились зі школярами Миколаївської ЗОШ № 3

 

 У рамках проекту «Новий Донбас» волонтери Київського Палацу познайомились зі школярами Миколаївської ЗОШ № 3 (Слов’янський район Донецької області). За ініціативи дирекції Палацу нових друзів з Миколаївки запросили до Києва та влаштували вихідні по-столичному. 
   Спочатку їх зустріли в Київському Палаці дітей та юнацтва, влаштували екскурсію позашкільним закладом, показали автомобільну трасу для гонок, у відділі біології познайомили з живим куточком. Також гості потанцювали біля ялинки з Дідом Морозом, а потім завітали на виставу. В програмі також екскурсія до Національного заповідника «Софія Київська», оглядова екскурсія вечірнім містом Майдан Незалежності, Будинок з химерами, Адміністрація Президента). 


   Наступний день обіцяє бути не менш насиченим: відвідування вистави Арт-заводу «Платформа», де відбудеться знайомство зі «світом за лаштунками» (можливість побачити як відбувається організація вистави, а потім подивитись її вже із зали); екскурсія на телеканал «1+1» та зустріч з телеведучою Марічкою Падалко. Звісно, увесь вікенд гостей супроводжують волонтери Інформаційно-творчого агентства «ЮН-ПРЕС», які обіцяють цікаві репортажі).

 

Перейти до спискуВерсiя для друку