Головна  →  Новини районів  →  19 січня 2015

Малюки – святошинці святкували Коляду

Малюки – святошинці святкували Коляду

     Український народ шанує та поважає свої традиції, які передавалися з покоління в покоління. Залучаючи з раннього віку дитину до народних звичаїв та українського фольклору, педагоги дошкільних навчальних закладів створюють сприятливий для дитячого сприйнятя емоційний фон, збуджують інтерес, формують почуття поваги та відповідальності за свій народ і Батьківщину. Етнокультурний компонент освітньої діяльності – засіб пробудження пізнавальної активності, самостійності, яскравої індивідуальності, естетичного розвитку, залучення до краси й самобутності народу.

 

     У Різдвяні свята кожна дитина мріє про диво і це диво створили малюкам педагоги дошкільних закладів. В ДНЗ та НВК «ДНЗ-ЗНЗ» Святошинського району пройшов цикл розваг свята Коляди. Маленькі сини і доньки своєї Батьківщини колядували і щедрували, співали і танцювали, прославляли рідну українську землю та славний козацький рід!

     Із Колядою день починає зростати, сонячне світло стає теплішим. Стають міцнішими віра та витривалість українців! А дитячі і дорослі серця сповнились гордістю за таланти, найпрекраснішу у світі мову, звичаї і традиції!

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку