Головна  →  Новини районів  →  22 січня 2015

До Дня Соборності України в Романо-германській гімназії № 123 було проведено круглий стіл під гаслом «Українське державотворення: від першоджерел до сьогодення»

До Дня Соборності України в Романо-германській гімназії № 123 було проведено круглий стіл під гаслом «Українське державотворення: від першоджерел до сьогодення»

       21 січня 2015 року в Романо-германській гімназії № 123 було проведено круглий стіл під гаслом «Українське державотворення: від першоджерел до сьогодення». Цей важливий захід пройшов на виконання плану Подільської районної державної адміністрації і управління освіти щодо відзначення Дня Соборності України та з метою виховання нацiональної самосвiдомостi учнiв, поглиблення знань про iсторичний факт злуки українського народу, формування поваги та любовi до Батькiвщини.

      У заході взяв участь радник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Смірнов Віктор Володимирович, начальника відділу виховної роботи районного управління освіти Кузьменко В.М., директор Романо-германської гімназії №123 Конончук В.П., заступник директора Різниченко О.М., вчителі, учні, лідери учнівського самоврядування .

    Діти та дорослі в дружній атмосфері спілкувались, обмінювались враженнями, дивились та коментували фото-, відеоматеріали на тему єдності нашої держави, історичних подій, що сприяли становленню Соборності в нашій країні.

Ще більше національного колориту внесли  яскраві концертні номери, підготовлені вихованцями гімназії.

Хвилиною мовчання вшанували учасники заходу пам’ять Героїв, які віддали своє життя за краще майбутнє держави, виборюючи свободу і незалежність Україні на Майдані та в зоні АТО.

           Учасники круглого столу, як і всі свідомі українці, вірять, що  територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку