Головна  →  Новини районів  →  22 січня 2015

Україну з робочим візитом відвідав директор благодійного фонду LEGORoundation Майкл Ренвілард

Україну з робочим візитом відвідав директор благодійного фонду LEGORoundation Майкл Ренвілард

19 січня 2015 року з робочим візитом в Україні перебував директор благодійного фонду LEGO Roundation (Данія) Майкл Ренвілард.

Метою візиту стало підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти України та благодійним фондом LEGO Roundation (Данія) про подальшу співпрацю.

З 2010 року відповідно до проекту «Сприяння освіті» в рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та благодійного фонду LEGO Foundation педагоги 23 дошкільних навчальних закладів міста впроваджують ЛЕГО-конструювання в навчально-виховний процес.

В зустрічі взяли участь керівники дошкільних навчальних закладів, які є учасниками проекту, педагоги, які працюють з дітьми по ЛЕГО технологіях.

Майкл Ренвілард відзначив, що запорукою успіху впровадження ЛЕГО-тенологій в освітній процес дошкільних навчальних закладів міста Києва є творчий підхід педагогів та керівників до програми розвитку конструктивних здібностей дітей дошкільного віку засобами Лего-конструювання, обмін досвідом, участь у майстер-класах, семінарах, презентаціях, відкритих заходах.  

 

Перейти до спискуВерсiя для друку