Головна  →  Новини  →  22 січня 2015

Київський Палац дітей та юнацтва до Дня Соборності України презентував виставку дитячих робіт, гуртківців відділу народної творчості

Київський Палац дітей та юнацтва до Дня Соборності України презентував виставку дитячих робіт, гуртківців відділу народної творчості

День Соборності в часи сьогодення дуже символічне свято для кожного українця. Ще з 1919 цей день відзначали з особливою увагою, адже ще з тих часів головними цінностями України є – цілісність держави, єдність – соборність.

 До Дня Соборності зазвичай проходять заходи, які показують, що Україна – єдина та неподільна країна зі спільними поглядами, з патріотично-налаштованими жителями, які мають спільне майбутнє в сильній та могутній, квітучій Україні. Вітаємо з цим щирим святом всіх і кожного! Нехай наші мрії та бажання збуваються на теренах рідної країни!

Інформація

Київський Палац дітей та юнацтва до Дня Соборності України презентував виставку дитячих робіт, гуртківців відділу народної творчості під керівництвом педагога – Юлії Копилової. В роботах представлені різні віхи української історичної культури починаючи з ХІ-XIV ст. Виконані у традиційних, для української культури, техніках монументально-декоративного мистецтва – художня мозаїка, фреска та сграфіто. Серед робіт є портрети гетьманів, Роксолани, Петра Могили – засновника Києво-Могилянської академії, ліки святого Дімітрія та святої Параскеви та герб міста Львів в часи козацької доби.

Перейти до спискуВерсiя для друку