Головна  →  Новини районів  →  1 лютого 2015

Семінар до Міжнародного дня рідної мови у Голосіївському районі

Семінар до Міжнародного дня рідної мови у Голосіївському районі

28 січня 2015 року у Голосіївському районі на базі спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням української мови та літератури № 87 імені О. П. Довженка відбувся семінар для заступників директорів з виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів з питання відзначення Міжнародного дня рідної мови.

З щирими словами вітання до всіх присутніх звернулася директор школи Любов Писаренко. Заступник директора з виховної роботи Олена Чуба презентувала роботу педагогічного колективу школи з національно-патріотичного виховання школи.

Учасникам та гостям семінару представлено навчальні і просвітницькі програми щодо збереження культурної спадщини українського народу (української нації, корінних народів і національних меншин України) та збереження громадянського миру в Україні. Створені програми та посібники представляла президент Західно-Української Асоціації «Спадщина України» Ірина Квасниця. Спільно обговорили презентацію «Уроки миру та злагоди у загальноосвітніх навчальних закладах».

 

Перейти до спискуВерсiя для друку