Головна  →  Новини районів  →  2 лютого 2015

Організаційний комітет проекту «Folk Ukraine» підвів підсумки 2014 року

Організаційний комітет проекту «Folk Ukraine» підвів підсумки 2014 року

          30 січня 2015 року на території Національного заповідника «Софія Київська» відбулось Всеукраїнське розширене засідання організаційного комітету проекту «Folk Ukraine».

          Учасниками заходу стало близько 20 областей України та понад 80 міст, серед яких були представники Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації. Під час засідання було створено широку платформу для взаємодії, обміну досвідом та конструктивного діалогу між усіма представленими культурними інституціями. 

          Подія стала логічним завершенням спільно проведених масштабних святкувань у 2014 році, серед яких: «Фестиваль писанок», «Парад вишиванок», «Фестиваль Святого Миколая», «Талант.арт», та активним продовженням взаємодії між етнокультурним проектом «Folk Ukraine» і оргкомітетами фахових працівників сфери освіти, культури, соціальної та гуманітарної політики з усієї України.

          Майбутні проекти 2015 року стали головними питаннями на Всеукраїнському засіданні. Засновник організації Ігор Добруцький, із величезним натхненням та світлими надіями на мир і спокій  в Україні, разом із оргкомітетом «Folk Ukraine» презентував масштабні проекти на 2015 рік.      Окрім того, відбулося офіційне нагородження переможців «Фестивалю Святого Миколая - 2014».

          У фестивалі-конкурсі «Ялинка для Святого Миколая» взяли участь 24 області України та 10 районів міста Києва. За рішенням журі ялинка Деснянського району посіла ІІ місце серед ялинок столиці.

          Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації щиро вдячно кожному, хто приєднався до участі! 

Перейти до спискуВерсiя для друку