Головна  →  Новини  →  2 лютого 2015

Ганну Старостенко обрали членом Наглядової ради Університету імені Бориса Грінченка

Ганну Старостенко обрали членом Наглядової ради Університету імені Бориса Грінченка

Заступник голови Київської міської державної адміністрації з гуманітарних питань Ганна Старостенко увійшла до складу Наглядової ради Київського університету імені Бориса Грінченка як представник засновника навчального закладу. Таке рішення було ухвалено під час конференції трудового колективу університету.

У ході заходу було презентовано оновлений статут навчального закладу, який розроблено відповідно до вимог нового Закону України «Про вищу освіту». Ганна Старостенко запевнила присутніх, що сприятиме якнайшвидшому затвердженню цього документа не лише як новопризначений член Наглядової Ради, а й як заступник голови КМДА та депутат Київради.

«Статут Університету, який сьогодні подано на обговорення конференції трудового колективу, повністю відображає засади діяльності закладу у контексті Закону України «Про вищу освіту». І ми спільно працюватимемо для його якнайшвидшого затвердження, що сприятиме розвитку університету», – підкреслила вона.

Заступник голови КМДА також висловила впевненість, що завдяки науковому та викладацькому потенціалу університету в Києві буде розроблено сучасну та прогресивну програму розвитку освіти: «Взаємодія науковців університету і педагогів є основою для розуміння реальної ситуації в освітній галузі столиці. Київська влада вірить у здатність потужної команди викладацького складу в продуктивній роботі над новою сучасною Програмою «Освіта Києва 2016-2020 рр.».

Крім того, Ганна Старостенко вручила найкращим освітянам – викладачам університету почесні нагороди «Відмінник столичної освіти».

Нагадаємо, що Комунальний вищий навчальний заклад «Київський університет імені Бориса Грінченка» було засновано рішенням Київської міської ради №82/82 від 20.06.2002 р.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку