Головна  →  Новини районів  →  4 лютого 2015

Навчальні заклади Дніпровського району впродовж двох днів зібрали та передали для утилізації та переробки 5 тонн макулатури

Навчальні заклади Дніпровського району впродовж двох днів зібрали та передали для утилізації та переробки 5 тонн макулатури

1 лютого стартувала акція по збору макулатури серед освітніх закладів м.Києва,яку організувала Громадська організація  «Київська міська спілка ветеранів АТО», що створена ветеранами 12-го Батальйону територіальної оборони Києва. Зібрані кошти у рамках зазначеної акції будуть спрямовані на допомогу учасникам АТО.

2 лютого навчальні заклади Дніпровського району міста Києва взялись до активної роботи. Впродовж двох днів було зібрано та передано для утилізації та переробки 5 тонн макулатури. До акції долучилися понад 20 навчальних закладів, найактивнішими стали учні середньої загальноосвітньої школи №180 зібрали понад 800 кг, спеціалізованої школи №246 – 700 кг, середньої загальноосвітньої школи №66 понад 500 кг.

Сьогодні дітей об'єднує почуття патріотизму, вони усіма можливими способами  прагнуть допомагати українськії армії  та підтимувати учасників, ветеранів АТО та їхні родини. Ця акція також направлена на збереження навколишнього середовища, зелених насаджень та екології вцілому.

Робота по збору макулатури в районі триває. Тільки разом! Тільки до Перемоги!

Перейти до спискуВерсiя для друку