Головна  →  Новини  →  5 лютого 2015

5 лютого 2015 року на базі Меморіального комплексу «Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років» відбувся науково-методичний семінар для асоційованих шкіл ЮНЕСКО

З метою організації просвітницько-дослідницької діяльності та підготовки до відзначення 70-річчя перемоги у Великій Вітчизняній війні 5 лютого 2015 року відбувся науково-методичний семінар для асоційованих шкіл ЮНЕСКО.

Організаторами семінару виступили Департамент освіти і науки, молоді та спорту спільно з науково-освітнім відділом Меморіального комплексу «Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років».

У семінарі взяли участь близько 70 осіб: відповідальних за роботу шкіл ЮНЕСКО м. Києва; методистів з питань міжнародного співробітництва  РУО;  представників загальноосвітніх навчальних закладів – кандидати у члени ПАШ ЮНЕСКО.

Учасники семінару ознайомилися з експозицією виставки «Концтабір Аушвіц – український вимір», презентацією просвітницьких заходів для учнів навчальних закладів міста Києва на базі Меморіального комплексу «Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років».

Під час семінару учасники обговорили питання створення школи юних екскурсоводів на базі Меморіального комплексу та проведення загальноміської конференції (форуму) асоційованих шкіл ЮНЕСКО м. Києва, приуроченої до 70-річчя перемоги у Великій Вітчизняній війні.

 

                                                                 

Перейти до спискуВерсiя для друку