Головна  →  Новини районів  →  6 лютого 2015

Втішають душу нові імена - на творчих сходинках «Учитель року»

Втішають душу нові імена - на творчих сходинках «Учитель року»

          Від імені освітян Дніпровського району вітаємо Почтаренко Ольгу Миколаївну, учителя української мови та літератури гімназії № 191 імені Павла Тичини,з перемогою у міському етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2015» в номінації «Українська мова та література».

Завдяки наполегливій праці, творчій насназі, учительському таланту та великій любові до дітей Ольга Миколаївна здобула перемогу в освітянському змаганні. Така перемога є чи не найвищим визнанням педагогічної майстерності та високого професіоналізму талановитого педагога.

Ольга Миколаївна – учитель, який крокує в ногу з часом, показує високий інтелектуальний і професійний рівень, а головне, не зупиняється на досягнутому. Переконані, що кожен урок української мови та літератури, проведений нею, є святом знань для учнів гімназії.

Ольга Миколаївна навчає красі рідного слова, ліричній неповторності української прози й поезії, передає власний життєвий досвід, дарує ласку, любов і повагу підростаючому поколінню. Педагогічна майстерність і висока громадянська відповідальність є запорукою ефективної роботи гімназії № 191 імені Павла Тичини, глибоких і міцних знань школярів, успішного самовизначення та становлення в житті випускників. Відповідно досягнення на педагогічній ниві Почтаренко О.М. є результатом системи роботи навчального закладу, у якому панує творчий пошук і атмосфера взаємоповаги між учителями й учнями.

             Ольго Миколаївно, педагоги-дніпровчани вітають Вас із перемогою! Ми пишаємося Вами!  Від щирого серця бажаємо творчого натхнення, успіхів на педагогічній ниві і перемоги на Всеукраїнському етапі. Хай конкурс розкриє нові обрії, можливості щодо пізнання себе та світу!

 

 

 

    

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку