Головна  →  Новини районів  →  14 лютого 2015

Шлях довжиною в 50 років. Дошкільний навчальний заклад № 448 «Півник» святкував ювілей - 50 років з дня відкриття

Шлях довжиною  в 50 років. Дошкільний навчальний заклад № 448 «Півник» святкував ювілей - 50 років з дня відкриття

        12  лютого дошкільний навчальний заклад № 448 «Півник» святкував ювілей - 50 років з дня відкриття. Багато теплих слів, чудових вітань цієї зимової  пори на адресу садка звучало з вуст дітей, батьківської громадськості та  почесних гостей свята.

 Привітати колектив, ветеранів та вихованців садочку з поважною датою завітало багато гостей, які дякували колектив за самовіддану працю, життєвий оптимізм та побажали берегиням дитячих сердець добра і родинного затишку, а дошкільному навчальному закладу високих результатів у навчанні та вихованні маленьких українців. Працівникам дошкільного закладу вручили грамоти та  подяки за багаторічну сумлінну працю у сфері виховання підростаючого покоління і з нагоди ювілею закладу.

Директори садочків району, батьки і колишні вихованці садочка сердечно привітали  колектив з ювілеєм, вручили подарунки,  побажали закладу процвітання та творчих успіхів.

Зі словами вдячності та з чудовими номерами вихователі та вихованці дитсадка виступили у святковому концерті. Директор садочка І.В. Гасевска провела для присутніх короткий екскурс в історію дошкільного навчального закладу, поділилася здобутками  та  планами на майбутнє.

               Сьогодні вже п’ятдесят

               щасливих років «Півник» має.

               Він тисячі виростив славних малят,

                А скільки щодня зустрічає!

                Чи є де іще отакий теремок?

                Та ми не повірим нізащо!

                Бо затишний, світлий наш рідний садок,

                               І в Києві «Півник» - найкращий.              

 

Перейти до спискуВерсiя для друку