Головна  →  Новини  →  16 лютого 2015

З початку року столиця погасила 40 млн грн боргів за харчування в навчальних закладах – Ганна Старостенко

На сьогодні Київ виплатив абсолютно всі борги за продукти харчування в навчальних закладах за минулий, 2014 рік. Про це в прямому ефірі на телеканалі «Київ» заявила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

«На сьогодні ми повністю закрили всі борги за продукти харчування за минулий рік: на початок 2015 року вони становили 40 млн грн. Зауважу, що на початку 2014 року сума боргів за харчування складала 60 млн грн», – сказала вона.

При цьому, Ганна Старостенко підкреслила, що влада вживає всі можливі кроки для того, аби не накопичувати такі борги в майбутньому. Зокрема, один з них – посилення контролю за проведенням тендерів із закупівлі харчових продуктів для шкіл.

«Торги будуть проходити відкрито і під контролем представників столичного Департаменту внутрішнього фінансового контролю і аудиту. А спостерігачами можуть стати не лише батьки чи громадські організації, а й представники засобів масової інформації», – запевнила заступник голови КМДА.

Ганна Старостенко також додала, що на сайті Департаменту освіти і науки, молоді та спорту оприлюднено графік проведення закупівель продуктів харчування для навчальних закладів в кожному районі столиці.

Перейти до спискуВерсiя для друку