Головна  →  Новини  →  7 квітня 2014

Вітаємо переможців Всеукраїнського відкритого конкурсу читців, присвяченого 200 – річчю від дня народження Т. Г. Шевченка

Вітаємо учнів навчальних закладів Києва, які посіли І місце у Всеукраїнському відкритому конкурсі читців, присвяченому 200 – річчю від дня народження Т. Г. Шевченка, а саме:

-         Волошина Миколу Володимировича, учня гімназії № 283 ІІ-ІІІ ступенів Деснянського району;

-      Невзорова Олександра Сергійовича, учня середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 141 Дніпровського району;

-         Пришву Родіона Володимировича, учня гімназія № 153 імені О. С. Пушкіна Шевченківського району.

Для довідки:

Всеукраїнський відкритий конкурс читців присвячений 200 – річчю від дня народження Т.Г.Шевченка (далі Конкурс) проводиться з метою залучення дітей та молоді до заходів, спрямованих на вшанування пам’яті та популяризації творчої, письменницької та художньої спадщини Т.Г. Шевченка.  

До участі у Конкурсі запрошуються вихованці, учні позашкільних, загальноосвітніх, професійно - технічних та інших навчальних закладів віком від 8 до 19 років (включно) з Автономної Республіки Крим, областей України, міст Києва та Севастополя.

Конкурс проводився з 04 по 06 квітня 2014 року  на базі Українського державного центру позашкільної освіти  за  номінаціями: «Читці» (очний); «Декоративно-ужиткове, прикладне та образотворче мистецтво» (заочний) - діти – майстри декоративно-ужиткового, прикладного та образотворчого мистецтва, які у своїй творчій діяльності розкривають тему Конкурсу.   

Перейти до спискуВерсiя для друку