Головна  →  Новини районів  →  14 лютого 2015

Вечір поезії «РЕЗОНАНС»

Вечір поезії «РЕЗОНАНС»

12 лютого, напередодні Дня усіх закоханих  лідери Солом'янської Ради старшокласників «Лідер» провели вечір поезії «Резонанс», який пройшов у Палаці дітей та юнацтва Солом'янського району (вул. Курська,15).

Сьогодні, коли на душі сумно і тривожно ми з особливими відчуттями звертаємося до поезії. Вона підтримує нас і дає надію на майбутнє.

 Як ніколи ми потребуємо цих світлих слів про радість, щастя і кохання. Саме тому і звернулися до поезії «Срібного віку». Під час вечору лунали  цікаві історії кохання з життя Марини Цвєтаєвої та Сергія Ефрона, Анни Ахматової та Гумільова , Володимира Маяковського і Тані Волошиної , Сергія Єсєніна, Айседори Дункан та ін. За своїми вподобаннями діти обрали і виконали поетичні твори  поетів.

Приємною несподіванкою вечора стало виконання лідерами своїх власних віршів, можливо дещо наївних, але щирих і справжніх. Завдяки цьому склалася чудесна і довірлива  атмосфера, де кожен мав змогу відкрити частинку своєї душі.

На поетичний вечір до дітей завітали шановні гості, серед них поетеса – Яніна Косаковська, яка не тільки порадувала усіх своєю творчістю, але й на останок подарувала усім присутнім камені – обереги.

Ідея проведення цього вечора належить Даші, яка донедавна мешкала у Донецькій обл.,а нині навчається у сш № 71. Даша вважає, що поезія є тим , що нас об’єднує.

Багатогранність вражень цього вечора дає нам надію і натхнення на нові поетичні зустрічі.

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку