Головна  →  Новини районів  →  17 лютого 2015

Найсильніші спортсмени країни змагалися в Дніпровському районі

14 лютого у спортивному залі навчально-виховного комплексу «Домінанта» за підтримки Міністерства молоді та спорту України найсильніші спортсмени України змагались за Кубок України зі стронгмену. Відкрив змагання Голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Ярослав Горбунов.

  Ще ніколи учні школи не бачили такої кількості великих, у прямому значенні слова, гостей. Кожен бажаючий міг сфотографуватися з відомими стронгменами, серед яких і Василь Вірастюк – заслужений Майстер спорту, член збірної України, яка виборола титул «Найсильніша нація світу», актор.

На спортивному заході були присутні й герої АТО, які проходять курс реабілітації в Київському міському військовому шпиталі. Для них та підростаючого покоління майбутніх спортсменів були організовані майстер-клас із функціонального тренінгу від одного з фітнес-проектів та майстер-клас з важкої атлетики від Олімпійського чемпіона Олексія Торохтія.

 Спортсмени переконані, що потрібно залучати дітей до занять фізкультурою та спортом, підтримувати тих, хто надає перевагу здоровому способу життя. І нехай будуть перемоги на чемпіонатах України, Європи та світу, і в різних куточках планети нехай якнайчастіше звучить Державний Гімн і майорить український синьо-жовтий прапор.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку