Головна  →  Новини районів  →  18 лютого 2015

Тиждень віри в приватну освіту

Тиждень віри в приватну освіту

         17 лютого 2015 року Гуманітарна гімназія «Гармонія» презентувала свої освітні ідеї керівникам та учасникам Всеукраїнського науково-педагогічного проекту «Інтелект України». Серед шановних гостей були Кириленко Світлана Володимирівна, науковий консультант проекту «Інтелект України», кандидат педагогічних наук, начальник відділу інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи Інституту інноваційних технологій і змісту освіти, Гавриш Ірина Володимирівна, науковий керівник  проекту «Інтелект України», доктор педагогічних наук, професор Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, Холтобіна Олександра Устинівна, заступник керівника проекту «Інтелект України» з організаційних питань, кандидат педагогічних наук, доцент Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, Кіян Ольга Іванівна, координатор проекту «Інтелект України», кандидат педагогічних наук, старший науковий співробітник відділу інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи Інституту інноваційних технологій і змісту освіти, Щербакова Олена Олександрівна, психолог проекту «Інтелект України», психолог Харківської гімназії № 169.

       Директорові Гуманітарної гімназії «Гармонія» О. Чинок вдалося у максимально ефективний спосіб ознайомити гостей із основними  педагогічними ідеями та інноваціями, що народжуються та реалізуються в очолюваному нею закладі. Заступник директора з навчально-виховної роботи   І. Авраменко розповіла про шляхи реалізації концепції посткомп`ютерної освіти в гімназії.  Синтез найсучасніших технологій Apple та засобів розвитку математичного мислення продемонстрував фрагмент уроку математики в 6-му класі (учитель – Лісикевич В.А.). Презентацію освітнього порталу «Інтерактивна карта України» провела заступник директора з гуманітарних питань С. Маховська.

       Представники важливих освітянських установ міста Києва та України високо оцінили творчість освітніх ідей та подякували колективу гімназії за розвиток освітніх тенденцій в Україні.

       На цьому тижні відбулось підписання угоди між Київським університетом імені Бориса Грінченка і Гуманітарною гімназією «Гармонія» про співпрацю щодо забезпечення умов для експериментальної апробації та впровадження окремих освітніх інновацій і технологій, створених Київським університетом імені Бориса Грінченка у навчально-виховний процес гімназії, науково-методичного і організаційно-кадрового супроводу освітніх інновацій, профорієнтаційної роботи зі старшокласниками та інших науково-методичних розробок в інтересах професійного становлення вчителів, гармонійного особистого розвитку учнів.

        Це надає впевненості колективу гімназії та віри щодо вирішення проблем приватних закладів освіти, зокрема, з питань оренди, Київською  міською державною адміністрацією, Департаментом освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

 

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку