Головна  →  Новини районів  →  18 лютого 2015

«Безпечна праця батьків – моє щасливе майбутнє»

«Безпечна праця батьків – моє щасливе майбутнє»

16 січня 2015 року в школі І-ІІІ ступенів № 294 Деснянського району  міста Києва в рамках Всеукраїнської акції «Охорона праці очима дітей» відбувся захід «Безпечна праця батьків – моє щасливе майбутнє» за участю педагогів, батьківської громадськості та учнівської молоді.

Учні 5-А класу разом з класним керівником Місюною Марією Ігнатівною в казковій формі розповіли про світ професій та небезпечні фактори, які пов’язані з ними, ознайомили з найголовнішими правилами безпеки, яких треба дотримуватись, щоб не потрапити в біду.

Команда  юних пожежних «Спалах» презентувала професію рятівника, таку небезпечну, але таку необхідну!

Досвідом роботи журналіста поділився батько учня 5-А класу Давидяки Святослава Тарас Миколайович, який розповів про небезпеки, з якими можна зіткнутися в ході журналістського розслідування. Проте зауважив, що покликання журналіста – приносити користь людям, захищати їх інтереси, вносити світло в темряву необізнаності. 

Із хвилюванням слухали гості заходу листи, адресовані роботодавцю, батькам та Ангелу-охоронцю. В них –  і любов до батьків, і тривога за рідних, і надія на краще. Єдине бажання дітей, щоб батьки здорові повернулися додому.

Будівельники, льотчики, водії, пожежні, лікарі, міліціонери, шахтарі, кухарі, електрики, машиністи, вчителі…, коли працюєте, пам’ятайте про небезпеку, будьте уважні й обережні. Заради життя у світі, задля спокою і ясної посмішки своїх дітей! Любі наші мами і тата, завжди повертайтеся додому, адже дитячі оченята виглядають саме вас!!! 

Пам’ятайте! Виконання навіть простих,  на перший погляд,  правил, рятує життя!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку