Головна  →  Новини  →  24 лютого 2015

Звернення благодійної організації

Звернення благодійної організації

Благодійна організація «Обласний Благодійний фонд допомоги біженцям з південно-східних регіонів, сім'ям та дітям загиблих військовослужбовців та осіб прирівняних до них» і Дніпропетровська обласна дитяча правозахисна спілка «Допоможемо дітям» звертається з проханням надати гуманітарну допомогу дітям із зони проведення антитерористичної операції, дітям із дитячих будинків, інтернатів, притулків, реабілітаційних центрів, сім'ям, які опинилися в скрутних життєвих обставинах у Донецькій та Луганській областях.

Ці діти потребують продукти харчування, одяг, взуття, медикаменти, канцтовари, тощо. Місією організації є надання допомоги та сприяння всебічному розвитку дітей, підлітків та молоді соціально незахищених верст населення згідно Європейської конвенції про права людини.

  Наші дитячі організації знають, що Ви допомагаєте і захищаєте права дітей. Вам небайдужа доля дітей у Східній частині України, де зараз проходять бойові дії. Ця акція «Допомога дітям сходу України». Якщо не ми, то хто?» проводиться для надання гуманітарної допомоги.

Збір допомоги проводить Благодійна організація «Обласний Благодійний фонд допомоги біженцям  з південно-східних регіонів, сім'ям та дітям загиблих військовослужбовців та осіб, прирівняних до них» за адресою: місто Дніпропетровськ, вул. Мечникова, 15/3а.

  Звертаємося до Вас з надією і проханням звернутися до керівників підприємств усіх форм власності України, ЗМІ, депутатам районних, міських і обласних рад, обласним державним адміністраціям, районним адміністраціям на всій територій України для надання допомоги дітям сходу України. 

БО "Обласний благодійний фонд допомоги біженцям з південно-східних регіонів, сім'ям та дітям загиблих військовослужбовців та осіб, прирівняних до них"

Перейти до спискуВерсiя для друку