Головна  →  Новини  →  24 лютого 2015

В столиці вшановано подвиг учасників Революції Гідності

В столиці вшановано подвиг учасників Революції Гідності

З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні прийнято Указ Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні».

Управлінням сім’ї, молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту спільно з Київським молодіжним центром праці, Київським міським центром сім’ї «Родинний дім», волонтерами Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Студентською радою міста Києва, Київською міською радою старшокласників організовано та проведено низку заходів з метою вшанування пам’яті наших Героїв.

          Так, в суботу 21 лютого, організовано флеш-моб «Подаруй свого Янгола Героям Небесної Сотні». Учнівська молодь спільно з волонтерами та активною молоддю столиці виготовили витинанки з паперу у вигляді Ангелів, які розвісили на деревах алеї Героїв Небесної Сотні.

В п’ятницю та на вихідних молодь та родини міста Києва запалювали свічки в лампадках,  що утворили композицію «Слава Україні – Героям Слава» та Герб України на Майдані Незалежності.

          Також взято участь в покладанні квітів на алеї Героїв Небесної Сотні та в марші Гідності.

 

 

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку