Головна  →  Новини  →  25 лютого 2015

Ганна Старостенко відповіла на актуальні питання киян у рамках «прямої лінії» Контактного центру

Ганна Старостенко відповіла на актуальні питання киян у рамках «прямої лінії» Контактного центру

У вівторок, 24 лютого, гостем «прямої лінії» Контактного центу міста Києва стала заступник голови КМДА з гуманітарних питань Ганна Старостенко.

Так, протягом години мешканці столиці мали можливість почути відповіді з перших вуст на актуальні питання. Зокрема, були обговорені теми освіти і науки, культури та охорони культурної спадщини, фізичної культури і спорту, питання материнства і дитинства, дітей-сиріт, сім’ї та молоді, туризму та курортів, інші.

«Дійсно, багато запитань киян сьогодні стосуються теми освіти, діяльності дитсадків, шкіл. Перед владою стоїть багато завдань у цій галузі. Це ті питання, якими я опікуюсь більшу частину свого робочого часу. Належний рівень освіти, забезпечення дітей всім необхідним, забезпечення прав дітей – сьогодні є пріоритетами для міської влади і ми намагаємося допомогти і знайти вихід у кожній окремій ситуації. Зокрема, Київ прийняв майже 11 тисяч дітей із зони АТО та Криму, усі вони влаштовані у дитсадки та школи поза чергою. Ми дуже вдячні киянам за розуміння у цій ситуації. Водночас, ми робимо все, щоб створити нові місця в дитячих садках, для того, щоб зробити навчання у школах більш цікавим, інформативним, а перебування у них – більш безпечним, теплим і затишним», – зазначила Ганна Старостенко.

Нагадаємо, що кожного вівторка кияни мають змогу почути відповіді в режимі онлайн на найбільш актуальні теми. Щоб поставити питання гостям «прямої лінії» можна зателефонувати за номером: 15-51. Окрім того, під час «прямої лінії» на офіційному сайті Контактного центру міста Києва відбувається онлайн-трансляція.

Перейти до спискуВерсiя для друку