Головна  →  Новини  →  25 лютого 2015

У столиці обиратимуть найкращих молодих науковців

У столиці обиратимуть найкращих молодих науковців

25 лютого в Києві розпочнеться учнівський конкурс Intel Еко-Україна, який є Національним етапом міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF (Intel International Science and Engineering Fair).

Як повідомляє Департамент освіти і науки, молоді та спорту, триватиме інтелектуальне змагання до 28 лютого в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді МОН України. У ньому візьмуть участь 195 учасників з Києва та 20 областей України, які представлять 175 проектів. З них оберуть лише 4 найкращі, які в травні представлять на міжнародному фіналі Intel ISEF у Пітсбургу, штат Пенсильванія. До складу журі ввійшло 60 провідних науковців, представників вищих навчальних закладів, дослідницьких установ і комерційних компаній.

Проекти подавалися у 7 номінаціях: біологія, екологічна інженерія, науки про людину, науки про Землю, навколишнє середовище, хімічна та біологічна інженерія, хімія. Ознайомитися з науковими проектами учасників, а також відвідати урочисте нагородження переможців та закриття конкурсу можна за адресою: вул. Вишгородська, 19.

Нагадаємо, що Intel Еко-Україна відбуватиметься вже водинадцяте. За цей час його переможці здобули близько 20 нагород на міжнародному фіналі Intel ISEF.

Перейти до спискуВерсiя для друку